když den se končí...

když den se končí...

Anotace: ...

Rumněnný obzor,

jakoby večer žhnoucí uhlíky
tu rozsypal,

když kamna
na chladnou noc čistil,

v krajině tolik blízké,
mým srdečním pochodům,

pohlcuje svými
ohnivými jazyky znova
členitost pahorků jeho,

se džberem plným tu stojím,
hasit však nemám sílu,

přesto chladivá krůpěj
se z pohledu mého vyroní...
Autor chalcedon, 15.10.2007
Přečteno 439x
Tipy 1
Poslední tipující: Bíša
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Moc krásné

17.10.2007 18:08:00 | zrzka.69

Pěkná báseň...

15.10.2007 19:49:00 | Bíša

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí