Procházka

Procházka

Anotace: Každý se občas potřebuje projít a povšimnout si krás přírody...

Potřebuji, aby vzal někdo
Mé srdíčko na procházku
Aby předvedl názornou ukázku
Šťastného dne…

Dne, kdy se drží dva za ruce
Kdy je teplo i když sněží
Dne, kdy ani po půlce
Cesty nevidíme cíl

Chci zažít cestu, která trvá
Nekonečně dlouho
A nevidět nikoho
Jak motýlům křídla trhá

Chci jít na procházku
A jedině s tebou
Dotýkat se malých oblázků
Ležících okolo
Autor Little_princess, 16.10.2007
Přečteno 389x
Tipy 2
Poslední tipující: Marfuša
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Líbí se mi, ať se tvá přání vyplní.

25.10.2007 10:29:00 | Marfuša

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí