Stíny podzimu

Stíny podzimu

Anotace: Zase na mne dopadá ta podzimní nálada..

Pohlédnu z okna a vidím listí
Znamená to něco? Tím si buďte jisti
Podzim přišel, déšť a bláto
Z oblohy padá lístečkové zlato
Pro někoho štěstí, stromy, barvy
Ale když pomyslím, že se rodí larvy
Vím, že je podzim jen smutný a sám
Tak jako já, když štěstí nemám
Pro mne je celý rok pouze září
Jenže jednou příjde obávané stáří
A štěstí pořád nepřichází
Když z domů nikdo nevychází
Za dveřmi čeká jenom na nás
To štěstí nejeví se naráz!
Tys dveře otevřel a máš vyhráno
Ovšem pro druhé je jen na nervy zahráno
Stíny podzimu dělaj si co chtěj
Žij pouze okamžikem a štěstí pořád měj..
Autor wigi.sama, 28.10.2007
Přečteno 568x
Tipy 1
Poslední tipující: už ne pernikova princezna
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Dost ti pokulhává forma, ale i tak se mi líbila. Některé rýmy jsou celkem na hraně, ale zase je aspoň dotažená do konce.

25.11.2007 17:55:00 | prostě Zuzana

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí