Tisová alej

Tisová alej

Anotace: zradné cesty života

Zelené ihličie,
niečo tam odumiera
tisová alej
cez ktorú raz prebehlo zviera
je cestou 3.triedy
bez pouličných svetiel
nejeden športiak
už ňou preletel

Tým stromoradím
zradné cesty vedú
nechoď tou alejou
bez protijedu
pár bobúľ a tmavé drevo
rozbitý asfalt
skrivené smerovky
nehoda?naschvál?

Na stromoch ostali
z hniezd iba pierka
na mapu prešľapov
nejestvuje mierka.
Autor nikuš, 06.11.2007
Přečteno 490x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Povedy len to slovo
,,STROMY,,
Povedz kto ich píli
,,TO MY,,

07.01.2008 21:55:00 | džemo

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí