Bílá víla

Bílá víla

Anotace: Takové snění o krásné víle a ročních obdobích ve kterých se zjevuje...

Jsi celá bílá,
nádherná víla.
Tančíš si po sněhu,
rampouch ti hraje,
máš v sobě něhu
z celého kraje.

Jsi celá bílá,
nádherná víla,
ve lasech kvítí,
sluníčko svítí.

Jsi celá bílá,
nádherná víla,
ve vlasech rosa,
tančíš po trávě bosa.

Jsi celá bílá,
nádherná víla
z barevných lístečků
hebký máš šat,
snad tisíce pavoučků
jej museli tkát.

Jsi celá bílá,
nádherná víla,
rozdáváš něhu,teplo i chlad,
již můžeš tančit,vítr ti bude hrát.
Autor Akrij8, 17.11.2007
Přečteno 487x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí