Listopadová

Listopadová

Anotace: ............

Poslední list se zimou chvěje,
strom už je holý, opadal.
Strom bez listí jak srdce bez naděje.
Poslední radost listopad mi vzal.

Jen holé větve ční tu k nebi,
jen holé větve žalují.
I strom má lásky zapotřebí.
A stromy slunce milují.
Autor danav, 25.11.2007
Přečteno 413x
Tipy 8
Poslední tipující: Antares, Bíša, Megalo'R, jiljovský
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

až si odpočinou zas přivítají ptačí hlas

28.11.2007 14:22:00 | vodnař

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí