koťátko

koťátko

Anotace: ...

Maličké tlapky měkoučké,
Je ještě malinké, hezoučké,
Kožíšek střižený nakrátko,
Černé a veselé koťátko.

Po čtyřech světem se batolí,
Zkoumá své rodné okolí,
Radostně skotačí okolo sestřiček,
Maminky, brášků a ostatních kočiček
Autor Frosty28, 26.11.2007
Přečteno 428x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pěkný,zrovna jako to moje kotě.

27.11.2007 23:02:00 | Květka Š.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí