Brouk na podrážce

Brouk na podrážce

Anotace: Volná asociace, zřejmě

V rozumu z lesního království
odcházíš plna zloby,
na podrážce
mrtvého brouka.

...

Deštivá rána
házeje rameny krčí se zimou,
ospalá vrána
klátí se po flámu cestičkou stinnou.
Zas
hrabeš se snových múz v peřinu bílou,
čas
utonul v básničkách se zlatou žílou.

...

Cit
vyhasne v popelu drahého krbu,
Pít
v pohár chtěj objímat opilou vrbu.
Nit
přetrhl černý list břitvou se zvoucí,
snít
toužíš než bláznem tě osočí...
Soudci.
Autor Jenovéfka.pel.Nomistérion, 27.11.2007
Přečteno 332x
Tipy 3
Poslední tipující: cevert, fire.fly, Michal Kvido
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

originální, super 1*

27.11.2007 12:10:00 | cevert

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí