Podzim

Podzim

Anotace: jen sem se nudil na hodině angličtiny

Jaro,léto,podzim,zima,
je tu krásně,je tu prima.
Na jaře rozkvétá kvítí,
v létě slunce svítí,
podzim ten je nejkrásnější,
v zimě se sníh k zemi snáší.
Podzim ten je nejkrásnější,
nikde žádné závěje,
spousta barev,přitom prší,
občas hromem zem se chvěje.
Blesky lítaj,vítr fouká,
bouřka prostě je prima.
Škoda jen,že je krátká,
brzy zase přijde zima.
Autor Niccolo, 02.12.2007
Přečteno 507x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí