Jarní déšť

Jarní déšť

Anotace: ..s láskou

Až půjdu po té louce a
Naslouchat budu slabé, jarní bouřce,
Zeptám se ,,Co právě děláš?,, …
,,A jak se vlastně máš?,,
Myslím teď na Tebe a
V nohách mě zazebe. Prší…
A já mám jen tenké tenisky,
Které už beztak mokré jsou…
Ale já věřím, že k Tobě, mě ještě donesou.
Autor Toxic Freesia, 02.12.2007
Přečteno 423x
Tipy 1
Poslední tipující: Flamy
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí