Barborky

Barborky

Dnes je svaté Barborky,
teplota venku stoupá,
zima bude na sníh skoupá.

Vůbec mně to nevadí,
hlavně,
že sníh nechladí.

Halúzky z třešničky
do vázy dám,
o Štědrém večeru
rozkvetlé kvítky
přivítám.

Věřím na staré zvyky,
na čarovnou noc,
na zlaté prasátko,
na kouzlo vánoc,
co nad námi
má tu moc.
Autor devcatko z jetele, 04.12.2007
Přečteno 402x
Tipy 6
Poslední tipující: Monsignore, jerabina, cevert
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

moc krásná 1*

05.12.2007 09:38:00 | cevert

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí