Jaro

Jaro

Anotace: Básnička o jaru.

Proč máš jazyk na straně
a vypadáš tak strhaně
vždyť jaro klepe na vrátka
a rozkvétá zahrádka
zas bude slunce plno dní
a v září bude poslední
však čeká nás teď letní čas
a bude tu dlouho a snad včas
budeme si smažit záda
já podrbu tě,to ty ráda
a až skončí tento čas
my smutní budem...
Ale za rok tu bude zas:-)
Autor zeza, 06.01.2008
Přečteno 643x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí