Zvířátka a lidi v zimě

Zvířátka a lidi v zimě

Anotace: Zima ztěžuje život lidem i zvířatům. Paraela chodců a zvěře.

Krusta zmrazků zraňuje nohy jelení,
po chodnících kráčejí chodci zelení.
Nikdo chodník neposypal popelem,
zajíc u krmelce klesl unaven.

Lesníci plný krmelec založili,
aby srnky, zajíčci pěkně se měli.
Přichází i laně,
dost je žrádla pro ně.

Chodci, ti nadávají,
ze země se zdvihají.
Chodník stále nikdo neposypal,
jít po něm každý aby se teď bál.
Autor Rikitan, 09.01.2008
Přečteno 607x
Tipy 3
Poslední tipující: Květka Š., Já Esther Ruth
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

obdivuju tvůj smysl pro humor=)

14.01.2008 16:19:00 | Já Esther Ruth

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí