Už se těším na jaro

Už se těším na jaro

Den po Hromnicích
není plný ledu,
je ze slunce teplého,
svítí nadějí,
že jaro je v dohledu.

Už se těším na kočičky,
hebounké mají kožíšky.
Jehnědy se zlatem skvějí,
včeličky je opylují.
Na mýtince u lesa
žlutý podběl svítí.

Už se těším na jaro,
na ptačí štěbetání,
na poslední sníh,
co rozpustí se na louce.
Na vodu v potoce,
co vesele si klokotá.

Na lásku, co mne zavolá,
přijď,
prožij svůj krásný den,
přijď,
dívej se ,
jarem se unášej...
Autor devcatko z jetele, 03.02.2008
Přečteno 384x
Tipy 3
Poslední tipující: jerabina, Erion Fate
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

milá, taky už se těším na jaro :-)

03.02.2008 20:09:00 | Erion Fate

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí