Léto

Léto

Anotace: Parné léto....ale má jako vše své pro i proti

Teploměr jen ztěžka vzdychá,
když rtuť v něm rychle stoupá,
v parných nocích se těžce dýchá,
myšlenka na spánek je hloupá.

Ono je snad pořád vidět?,
zoufáte si a chcete spát,
však doma se vám nechce sedět,
k ledničce se jdete cpát.

Ráno na plovárnu zajdete,
voda je teplá jak to kafe,
znechuceni radši odejdete,
pot vám z čela zase kape.

V létě se dá tolik věcí dělat,
koupat se,hrát hry nás počasí nutí,
ale pozor,úpal si můžeme udělat,
v létě je vedro na padnutí.
Autor Tomama, 17.02.2008
Přečteno 577x
Tipy 2
Poslední tipující: Janana
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí