Luna

Luna

Anotace: jak popsat měsíc

Luna v mracích svítí,
to světlo vlastní není,
vždyť je jen zrcadlem.
Zrcadlem slunce, zrcadlem hvězd,
poutníkem v mracích, poutníkem cest.
Záři slunce odráží a hvězd jakbysmet.
Pohlédni na ni a hleď, jen hleď,
pohlédni na ni a uzříš celý svět.
Autor Slava-THC, 21.09.2004
Přečteno 884x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí