U Vilémova

U Vilémova

Anotace: Opět jedna fotografie v kalendáři od Jariky

V tom našem kraji v úpatí Doupovských hor
rostou topoly a létají káňata. Je to kraj
kopců, potoků, modřínů, bují tu i vzdor
a zrají lány obilí s barvou od zlata.

Tichem se sluší vzdát hold modré obloze
a žluté barvě řepky v poli u Vilémova.
Já budu se vracet tam, kde bylo doma,
budu se vracet znova a znova ...
Autor Hančí, 08.07.2005
Přečteno 318x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí