Letní

Letní

Anotace: Rozvoněnosluníčkozamilovanotravičkověkytičková

Rozvoněnou krajinou letních dnů
na křídlech z úsměvů stavím chrám
sluníčkovou horkost ze tvých rtů
až tě chytím kocourku zulíbám
zamilovanou báseň tobě dám
pár veršů jen než je posbírám
travičkovou cestičkou za tebou
utíkám prožít sen o nás dvou
kytičkovou vůni ve vlasech máš
pokaždé mě do nich miláčku zamotáš…..
Autor Bean, 10.07.2005
Přečteno 651x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Básničkajepřesnětaková,
jakbyseměloočekávat,
jelikožpanctěný(klanimseveryhluboko)Beannicjinýhonedokáže,
cožpaksbíráodvahutakovejmmatlákúm,
jakojemáctěnámaličkost! 8-)))

18.10.2005 20:05:00 | Králík

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí