První sníh

První sníh

Velké oranžové sypače
vyhrnou všechen sníh
na jednu velkou hromadu
(asi tak 200 m na šířku a 100m na výšku)
a lidi se tam budou chodit divit,
jako se chodí do cirkusu nebo
do muzea
voskových figurín, který se stejně
jednou roztečou, že
Napoleon nebude k poznání
od Dobrýho vojáka Švejka.
Ale no tak, za rok zase napadne.
Snad…
Autor štěbetavý zástupce, 18.03.2008
Přečteno 314x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Dneska sněží.... je krásně...

18.03.2008 21:00:00 | excited

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí