Ledová královna

Ledová královna

Anotace: To když jednou napadl sníh a já půl noci provolal s jednou slečnou ...

Má ledová královno, jak se ti dnes daří?
Už je téměř zima v kalendáři,
dnes v noci jsi byla prvně se mnou,
lehce si mě hladila svojí rukou jemnou.

A ráno bylo kolem bílé dopuštění,
tvůj dotek svět v hezčí mění
a já se také lepším stávám,
když po noci s tebou chvatně vstávám.
Autor Obyčejný básník, 11.07.2005
Přečteno 630x
Tipy 1
Poslední tipující: ziriant
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Ledova kralovna... a to vse, se mi velmi zamlouva. Za plnou.

07.04.2006 21:25:00 | BlackTangerine

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí