nebeský výlet

nebeský výlet

Anotace: ...

snad měsíc zase vyjde
ne jedna hvězda za ním přijde

i slunce snad se ozve
a déšť na výlet pozve

pak duha ojeví se záhy
když zazáří skrz kapky vláhy
Autor milan nov, 24.03.2008
Přečteno 275x
Tipy 3
Poslední tipující: ewon, estrellita, Puck
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí