Večerní

Večerní

Anotace: Vzpomínka na Chorvatsko

Sluníčko nám z oblohy mžourá
a moře tiše skaliska bourá
tu zvuk cikád zní vzduchem
a malá ještěrka tady bloudí mechem
lidé si asi šeptají
co si vlny šplouchají
příběh o válce či lásce
světu či klaunovi v masce
co dávnověký příběh hraje
život, tak se jmenuje
a z něj kousek nám tu vyprávím
a doufám že vás tím příliš neotrávím
Autor MRF, 25.03.2008
Přečteno 282x
Tipy 4
Poslední tipující: Lea Aura, Nút, Varda
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tam na mořské hladině
pluje víla
křehká jak pápěří
je j v ní síla
v kterou už
lidé nevěří

ta síla lásky
jež srdce rozbušila

co s tebou vchází do dveří

:o)

25.03.2008 17:56:00 | Nút

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí