Stromobití

Stromobití

Anotace: ...

Sbírka: Krajíc života

Padaly stromy
blesky a hromy
naším pokáceným městem
zaplaveným těstem

Tuláku zmatený
nehledej kořeny
v paěti bílých ovcí
zapal zapadlé svíci

Krajem se řítí
vesmírné stromobití
vinou měsíčního mládence
s duší keltského milence

Vírou dubového háje
druidové posvětili kraje
zradil je poslední z nich
pro svůj chladivý hřích

A v záchraně žití
divoké stromobití
trestalo chladem jeho viny
mniha hor i Slunce z mlhoviny.
Autor Káňátko, 26.03.2008
Přečteno 428x
Tipy 2
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí