Bouřňák nad Severním mořem

Bouřňák nad Severním mořem

Anotace: ...krása pokročilého podzimu - píseň

Sbírka: Světlo

1)
Dívám se na mraky, točí se svět
Šedavá nádhera - bouřňákův let
V křídlech má vichřici - užívá si

*mezihra*

Ležím tu v ostřici, letím s ním vpřed
Vidím jej pod mraky a vidím též
Jak pod ním - pode mnou - uhání svět

Refrén:
V křídlech mít bouři
A nad světem moc
Sever znát moří
Přivádět noc

Jak křičím tu do větru
Jsem ten, kdo jej zná
Co vypráví bouřňákům
Vím pouze jen já

2)
Podzimní bouře zas přináší led
V zimníku schovaný přemýšlím hned
Jak být sám také tak volný jak on
-
Bouřňák co když nechce nemusí zpět
Zažít tu radost když kdykoli chci
V rychlosti pode mnou míhá se svět

Refrén + doznívající repetice:
[:V křídlech mít bouři, přivádět noc:]
Autor Dermgen, 28.03.2008
Přečteno 529x
Tipy 1
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí