Už není zamračeno

Už není zamračeno

Anotace: konečněěěěě sluníčko:-)poslední verše samozřejmě nevydávám za vlastní...jinak je to pokračování té básničky kdy tady v Ostravě bylo furt nehezky

Je to krása
ta azurová masa
neboť po setmění
nastane tma
a potom rozednění.

Všechno náhle průzračné
jen už čekám,až začne
první pampeliška kvésti
jako ze slunka z ní sálá
světlo jakožto štěstí.

Problémy mizí
svět plný vizí
nálada stoupá,
na citové výkyvy
jsem náhle skoupá.

Tam,kde nad námi polkop trčel,
na křídlech větru už odfrčel
a nikde se už nekoná
ta blbost
často zvaná cyklóna.

Ptáčci zpívají
hnízdečko látají
jak pavouk svou síť
tak jen slunko sviť
ať mu dlouho šije
jeho stříbroskvoucí niť!!!
Autor Chmýří pampelišek, 08.04.2008
Přečteno 315x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí