5

5

Anotace: 5. sonet

Barevné kvítí louka si obléká
chorály skřivánků vítají den
roztátý sníh potoky odtéká
vzduch jarem voní, rozkvétá len
a zlatá medaile oblohou stoupá
blankytným nebem bez mráčku
racek se v kaluži nesměle koupá
z lesa je slyšet kukačku
malinké ptáče létat se učí
z větvičky vrhá se do vzduchu
čmeláci na kytkách vesele bzučí
všude je plno rozruchu
a sama příroda lístečky zametá
zahrádka růží nachově rozkvétá.
Autor Frosty28, 14.04.2008
Přečteno 279x
Tipy 2
Poslední tipující: trrtrr
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí