Bouřka

Bouřka

Anotace: Byla bouře..a při té bouři jsem vymýšlela..

Když bouře začíná,
slunce nám zhasíná.
Začíná silná bouře,
kde blesk s hromem klouže.

Blesk nám osvítí tváře,
manželé josu u oltáře.
Hrom začne na varhany hrát,
hrůzou z toho zvuku, nemůže nikdo spát.

Bouře bez blesku a hromu,
není bouře, ale déšť.
Blesk bez světla a hromu,
není blesk ale jen jeho plášť.

Bouře je pro některé krásná věc,
ale někteří to považují za boží hněv.
Ale přesto bouře svoji krásu má,
blesk i hrom ji doprovází, kráse pomáhá.
Autor KiQi, 21.04.2008
Přečteno 323x
Tipy 6
Poslední tipující: NikitaNikaT., Norlein, Antionette
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

:D že by inspirace :D ;)

28.04.2008 12:26:00 | KiQi

Připomnělo mi to mrtvou nevěstu, ani nevím přesně proč ...

26.04.2008 21:48:00 | NikitaNikaT.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí