Čekání na krásu

Čekání na krásu

Anotace: ...ona rozkvetlá a ono - ještě malé v její těsné blízkosti...

- dočkám se?
- zřejmě...
- pověz, kdy?
- ach, ty poupátko křehké...
- budu tak krásné jako ty?
- život sám ti to řekne...
- a budu vůni rozdávat?
- ano, v tom jsem si jistá...
- bude mne někdo milovat?
- každý, koho si získáš...
- co když si prostě nevšimnou?
- slunce tě dobře vidí...
- a jestliže mne utrhnou?
- pak potěšíš svět lidí...
- dočkám se?
- ano...
- určitě?
- nikdo tě neošidí...
Autor Cecilka, 01.05.2008
Přečteno 341x
Tipy 34
Poslední tipující: kouzelníček, pejrak, čertíček, el viento, Štěpina G, Severka, Aťan, jedam, dva, labuť, ...
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (5)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Oněměl jsem, souhlas s gabkinem...

03.05.2008 13:37:00 | Aťan

ani já Tě neošidím supertipec je Tvůj...

02.05.2008 20:05:00 | jedam

...určitě se dočkáš ;-)

01.05.2008 22:08:00 | ona

...ať tě nikdo neošidí,
poupátko křehké...
:o)
Jiří s.

01.05.2008 22:06:00 | j.c.

:o))

01.05.2008 21:55:00 | Bíša

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí