Tvá milovaná květina

Tvá milovaná květina

Anotace: Tuto básničku jsem napsala v den svátku matek. Tato básnička je pro mojí mamku.

Stejně, jako ráno vstáváš,
tak večer jdeš už spát.
Ke všem kytkám čicháš
a já váhám, kterou Ti mám dát.

Snad růži červenou,
nebo tulipán žlutý.
Náruč kytek - voňavou,
dostaneš i s mašlí.

Tyhle kytky ráda máš,
ale jen jednu miluješ.
Tu moc dobře znáš.
A říkáš: ,,Snad mi jí daruješ."

Tu květinu Ti dám,
odpovíš tvým: ,,Dík."
I já ji znám,
jmenuje se šeřík.
Autor aNcUnQa-MuCqInG, 12.05.2008
Přečteno 321x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí