Šeřík…

Šeřík…

Anotace: Šeřík…

Šeřík…

Mám rád,
jeho vůní.

Mám rád,
jeho barvu.

Mám rád,
jeho tvar.

Mám rád,
jeho symbol.

Mám rád,
jeho krásnou lásku.

Mám rád,
jeho stín.

Mám rád,
jeho jako mýdlo.

…šeřík, mám ho rád
Autor James Tony, 17.05.2008
Přečteno 304x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí