Je blaze

Je blaze

Anotace: romantická nálada

Slunce je upatlané od medu, když vstává,
na oknech zanechává zapatlané šmouhy
- to z touhy po políbení našich skrání, do očí,
které rozespale žmourají do svítání
a jenom tak se courají po obloze

Je blaze člověku,
když slastně ochutnává snídani z nebe,
z obláčků smetanu a zlatý koláč,
je blaze...
Autor jiřička, 24.05.2008
Přečteno 326x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí