Jarní

Jarní

Anotace: Snad že začíná léto, kratší hříčka o jaru a s ním spojeném nutkání.

Bráním se náporu chtíče,
tak neprovokuj a buď tiše,
nebo já nevím, co se stane,
po brzdě sahám po záchrané,
slabost však cítím v slabinách,
tady to máme, strach,
už lámou se mi kolena,
má i tvá lýtka spálená,
v životním vlaku zase jaro voní,
jako vždy na čas, bez zpoždění.
Autor Maly_Al, 01.06.2008
Přečteno 361x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí