Alergie

Alergie

Anotace: Kdo není v dnešní době alergikem? Co se stalo přírodě.

Zima odkráčela
na sever a přišlo
jaro,květů plné
háje období míru
takový je obraz
mého vysněného
ráje.

Tuhle jara poezii
narušují květin
pyly,kýchám ustavičně
bez přestání
nemám chuť
na milování.

Řepka olejka
lány žlutou
pokrývá,pylu
bude letos hodně,
nevadí,
to jen zisk
se přece počítá.

Bez černý
na okraji lesa
kvete,očka má
hned neslzete.

Řeka Niagara
mi proudem
nosem protéká,
na pomoc já
vyhledávám medika.

Mnoho různých
léků a očkovacích
látek,
nic nepomáhá,
alergie,alergie,
proč mi dáváš
tenhle zmatek.
Autor Waldemar, 13.06.2008
Přečteno 328x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí