Tam na severu

Tam na severu

Anotace: Za jasné skoroletní noci, kdy slunce neodejde spát,..............

Za jasné skoroletní noci,
kdy slunce neodejde spát,
tam v dáli,
kde svět končí,
tam, kde je těžké se smát.

Za deštivých rán na severu,
kdy mrazem teplo utíká,
tam někde,
kde svědomí si peru,
tam, kde les Tě uvítá.

Za modrých dvanáct podle hodin,
kdy světlo pálí do tváře,
tam blíž,
kde Bůh dal zemi více plodin,
tam, kde síla se ukáže.

Za odpoledních časů zimy,
kdy vzpomínky jen zahřejí,
tam za mořem,
kde dotek lásky duši chybí,
tam, kde lodě plují v peřejích.

Za západů na pohořích,
kdy vidíš nebi do oken,
tam vysoko,
kde modro rudě hoří,
tam, kde jsi pokořen.

Tam chceš zůstat stát,
tam chceš zůstat snít,
tam chceš srdce dát,
tam smíš chvíli být…

… tam na severu.
Přečteno 314x
Tipy 7
Poslední tipující: Radek.oslov.Šafárik, Katitek, Passive
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Si myslim, ze to je take vyumelkovane... tak to citim, myslim...

21.06.2008 00:38:00 | Sarazin Faestred

tak od poloviny ti nesedel rym..jinak se mi to do te pulky libilo, moc pekna myslenka a skoda tech rymu no...skoda

20.06.2008 21:58:00 | saddova

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí