Příroda

Příroda

Anotace: Člověk a příroda.

Jsi tak krásná a něžná.
Tvá krása hřeje,
A tvá něha hladí.

Jsi to ty příroda.
Jak já bych chtěla,
Být pouhý ptáček v tvých korunách stromů.

To však nejde.
Musím být člověk.
Ale jen proč,
Proč jsem nemohla být ptáček tvůj!

Asi to tak mělo být,
Nebudu tě krášlit
Ale ničit.
Nenáviď mě za to!!
Autor Axol, 23.06.2008
Přečteno 336x
Tipy 1
Poslední tipující: Nahá
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí