Neprší jen slabě mží

Neprší jen slabě mží

Anotace: Napsáno před čtrnácti dny, ale počasí je dnes téměř stejné.

Obloha se pomalu zatahuje
Neprší jen slabě mží
Krajina vypadá jako do mlhy zahalená
Vzbuzuje pocit tajemnosti
Nevlídnou se jenom na první pohled zdá
Přesto nebo právě proto přitažlivou je
a to tak že moc

Jakobych si se na ní díval z velké časové dálky
Tak neobvyklá se zdá

Jakobych jí viděl snad poprvé,
Tak intenzivní zážitek to je
Autor WWW, 09.08.2005
Přečteno 408x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí