Hvězdy v nás

Hvězdy v nás

Padá hvězda.
Mihla se oblohou,
obklopena jsem černou tmou.
Náhle přání ve mně svitne,
chci tančit s hvězdnou oblohou.

Oči své koupu v noční lázni.
Slyším sýčka, vidím netopýra.
S hvězdami nad hlavou
tančím tanec starého výra.
V měsíční záři všechno žije,
žabák si v tůňce pokvakuje.

Utíkám ven travou,
světlušky blikají píseň hravou.
Miluji noc a její sladkou vůni,
medové lípy, po kterých smysly šílí
a na lásku nechci zapomenout.
Autor devcatko z jetele, 02.07.2008
Přečteno 293x
Tipy 2
Poslední tipující: čertíček, igniss
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

..mluvíš z duše..

03.07.2008 08:12:00 | igniss

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí