Kytky

Kytky

Anotace: Taková dětská...

Chtěl bych býti kopretinou,
co na jaře vykvete,
kdo se skloní nad květinou,
ten má duši dítěte.

Chtěl bych býti koniklecem,
(roste u nás na stráni),
co se klinká hned tam, hned sem,
beze zvuku vyzvání.

Co to tady kvete bíle?
To je prosím konvalinka.
Jindy zvoní rozpustile,
ale dneska nezacinká.

Co to tady bíle kvete?
Chodím sem už od malinka.
Ty ji neznáš? Můj ty světe,
to je přece konvalinka.

Všude kvetou bílé zvonky
u háječku za souvratí.
Nepřidaj´ ti do portmonky,
stejně tě však obohatí.
Autor Jenda P., 29.07.2008
Přečteno 715x
Tipy 8
Poslední tipující: Jeněcovevzduchukrásného, Pevya, UCET KE ZRUSENI, kuskus pruhovaná, Churry, sýc, gaginas
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ta je roztomilá, až přijde dcerka ze školky, přečteme si ji spolu :)

09.11.2009 12:55:00 | Pevya

dětská - hezká

19.06.2009 07:39:00 | kuskus pruhovaná

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí