Zbytečně utíkáš

Zbytečně utíkáš

Anotace: Když se šneček vydá za humna

Nalezl jsem fleka
na silnici z šneka.

Za prdelkou potu sliny,
tentokráte nebyl líný.

Nalezl jsem fleka
na silnici z šneka.

Za prdelkou potu sliny,
tentokráte nebyl líný.

Za hodinu sprintu,
stále na startu,
neznal žádnou fintu,
podleh renaultu.
Autor Skrat, 24.08.2005
Přečteno 314x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pro děti do Slabikáře. Ale moh´ by jim zhořknout pohled na svět

25.08.2005 16:03:00 | hauskaa

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí