Květiny

Květiny

Anotace: Takový metaforický pokus. Posuďte sami

Kdosi tu vysázel do krásných alejí
záhony černých růží,
květiny jež vonět nám nechtějí,
derou mi moji kůži.
Za čas se rozrostly,
umřel náš sad,
když louku ovládly,
cítit byl smrad.
Pak přišel kdosi a zasadil bílé,
však lidé krásné květy nechtěli,
jim voněly ty černé shnilé,
před bílou do krytů běželi.
Autor Manik, 25.08.2005
Přečteno 432x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

zajímavý nápad,nechci se opakovat.. metafora?.. jsem grogy už ani ťuk nevymyslím

09.01.2006 14:50:00 | Inies

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí