Hurikán

Hurikán

Anotace: jednou přijde den, kdy všeho bude konec...

Vítr láme větve
stromy chřadnou
bortí se
k zemi

tam, kde stával
už dávno není..
Vítr
vyrval jeho kořeny
co stály tu již
několik století

Ptáci dali se na úprk
ba věděli
že neodletí

Hurikán
dohnal je
zlámal jim kříla

už je pozdě
už i
zemina vzlítla...
Autor Štířice, 20.09.2008
Přečteno 260x
Tipy 2
Poslední tipující: Rolnička, enigman
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí