Duha

Duha

Anotace: ... věnování Pie ...

Duha

Narozená v dešti,
sluncem probuzená.
Je jako štestí,
větrem učesaná.

Žlutá ze sluníčka,
modré má z nebe.
Zahřeje u srdíčka,
jak fialka od Tebe.

Je aurou země,
krásně září na obzoru.
Vzdy spojí jemně,
duši s duší pospolu.
Autor nrocinu Jednorožec, 17.10.2008
Přečteno 381x
Tipy 8
Poslední tipující: Jiparo, Triffid Kolbe, Bíša, BARBYE, Vampyrella
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí