Lavina

Lavina

Anotace: katastrofa

tam dole pod horami šťastní lidé mají zem
jenže teď jsou sami ztraceni pod sněhem
nahoře nad skalami je větrná plán
a za tou dlouhou plání je kamenná stráň
už lavina se valí už letí úvozem
a za chvíli se svalí na tu krásnou zem
už lavina se valí a padá na tu naší ves
už je to slyšet zdáli a štěká každý pes
pak lavina spadla všude ticho všude strach
že už tu naší vísku uvidíme jenom v snách
Autor někdojiný, 20.10.2008
Přečteno 289x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí