Píseň sokolníka

Píseň sokolníka

Anotace: .

dravý pták dravý pták
ten si létá jenom tak
jen tak krouží
nad tou louží
kéž bych já byl
dravý pták

dravý pták dravý pták
ten ví dobře co a jak
nezná lásku
ani krásku
kéž bych já byl
dravý pták

létá sem létá tam
já ho taky dobře znám
jestli má rád
nedává znát
je můj přítel
dravý pták
Autor někdojiný, 20.10.2008
Přečteno 304x
Tipy 2
Poslední tipující: BARBYE
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí