Pour Toi ( Sans Toi)*

Pour Toi ( Sans Toi)*

Anotace: *Pro Tebe (Bez Tebe)

Na jaře koupil jsi mi růži
…prý jen tak…
Já byla ještě malá
…pubertální holka…
Smála jsem se Tobě
…Tvému nerozumu…

Přišlo léto a s ním i pohlazení
… jen tak z kamarádství…
Já stala se bláznem
… nejspíš do Tebe…
Začínala jsem chápat Tebe
… Tvé poblázněné city…

Na podzim políbil jsi mě na tvář
… jen tak jako poděkování…
Já chtěla Ti dát také jednu
…snad z lásky…
Nechápala jsem Tebe
… Tvé zábrany…
Autor arya, 26.10.2008
Přečteno 299x
Tipy 2
Poslední tipující: Elko, Simísek
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí