Depku zaženou kámoši...

Depku zaženou kámoši...

Anotace: Je podzimní odpoledne,je hnusně...padá na mě depka...a tak volám kámošům...a najednou je mi hej:-)

Sedím a z okna koukám,
na tu hnusnou spoušť tam.
Jak je teď ten svět hnusnej,
plnej deprese a smutnej.
Je to jako život lidský,
ten taky není šťastnej vždycky.
Ale mý felaz mi ho dělaj krásnej,
plnej smíchu,veselej a šťastnej.
Díky vám mý felaz,
dík bohu za vás.
Autor Janulety, 28.10.2008
Přečteno 252x
Tipy 3
Poslední tipující: kikis, Janetee
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí