Samira

Samira

Anotace: Jedna bílá slečna, jejíž osobnost by se dala popsat na mnoho stran a na níž zřejmě nikdy nezapomenu.

Pod sedlem i na otěži,
Nedá si říct, stále běží,
Rychle sem tam oušky stříhá,
Pravá levou nohu míhá.
Nozdry v hrůze roztažené,
Prozraď, slečno, kam se ženeš?
Krk napnutý v odpovědi
Halí hříva v barvě šedi,
Cválá přeci za svým snem,
Ráno, večer, celým dnem,
Tahle kráska v koňském rodě
Touží přeci po svobodě.
Autor Trinity666, 28.10.2008
Přečteno 305x
Tipy 12
Poslední tipující: Squat_the_world, Lioness, Deawe, snupicek, A.N.D.Y., Mbonita, Tyssi, Marfuša, Flamy
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí