BRRoOučEkK

BRRoOučEkK

Anotace: malý brouček jen to je to očem dnes píšu:-)

Malý broučík v
lese na ramenou
svých,těžkou kládu
nese.

A v zápětí upadne
do peřin ledových
až mrazivě studených
a zjistil,že Zima je tu.

Leží tam brouček
bezmoci a nedostává
se mu žádné pomoci.

Už je to asi tak
,že brouček maličký
umrzne nám snad?

Neumrzne.N blízku
totiž už pomoc
je a broučka malého
nám odtáhne.

Prič?Tak to já
nevím jestli
prič,ale určitě
bude ti blíž.

Než usneš tak
ten malý brozček
tě jistě stihne
políbit,abys měl krásně vysněné sny.

DOBROU NOC....

a nedostává se mu
Autor Krysinka, 18.11.2008
Přečteno 354x
Tipy 1
Poslední tipující: Lissa
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Miloučká :)

19.11.2008 11:39:00 | Lissa

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí