Letní

Letní

Anotace: Ještě mi zbývá napsat o jaru,tak někdy příště:-)

Slunce rozpaluje chodníky,
ve vodě rádi smočíme si kotníky.
Slunce svítí,
na střechách se jeho paprsky odrážejí.

Všechno je od slunce zlaté,
jako ty housátka boubelaté.
Slunce hřeje,pálí,
svojí září Boha chválí.

Rozpaluje nám tváře
ta oslnivá sluneční záře.
Je tu léto a čas prázdnin,čas dovolených...

Někdo je raději doma,
někoho dálky volají.
Někdo chce poznat moře,
kde rackové zpívají.

Všechno je barevné a voní ovocem
i teď jsme neradi sami...
lidi,my se chcem.

Děkujem Bože,za každý den
i za ten modravý len.
Díky,za tu krásu,
že těšit se můžem s přírodou i v tomto letním času...
Autor M3rryMarta Valenová, 28.11.2008
Přečteno 349x
Tipy 3
Poslední tipující: kikis, STIMPRE
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí