Podzimní sníh

Podzimní sníh

Padá první sníh,
zima však není,
Padá podzimní sníh,
ve vodu se mění.

Sníh bělostný,
však taje.
V koutě je dítě,
směle si hraje.

Podzimní sníh padá,
však nedopadne,
hned taje.

Nemá sílu se udržet,
na ulicích, střechách.
Nemá sílu se udržet,
však nemá strach,
zůstává jen voda.
Autor Jan Václav Znojemský, 23.12.2008
Přečteno 430x
Tipy 1
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí